Reserveren zwemmen

Reserveren zwemmen

Voor het recreatief-, banen-, therapeutisch- en ouder en kindzwemmen dient vooraf gereserveerd te worden via www.sportpasvelsen.nl

  • Klik op de tegel recreatief zwemmen
  • Scroll vervolgens helemaal naar beneden
  • U komt bij het inschrijfformulier
  • Selecteer de dag bij het pijltje rechts in het activiteitenblok
  • Vul alle de velden in.
  • Klik op verzenden.

Reserveren is verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar. Jongeren onder de 18 hoeven niet te reserveren.

Lees meer...

Oncologisch zwemmen

Oncologisch zwemmen

Zwembad De Heerenduinen is samenwerking met CareworX begin september van start gegaan met het aanbieden van oncologisch zwemmen.

Oncologisch zwemmen is een zwemactiviteit voor mensen die kanker hebben of hebben gehad en biedt hen de mogelijkheid om in een veilige omgeving te werken aan herstel.

De lessen vinden eenmaal per week plaats in het doelgroepenbad op maandag van 14:00-14:45 of van 14:45-15:30 uur. De lessen duren 30 minuten waarvan u 15 minuten kunt vrij zwemmen.

Lees meer...

Start Baby- en Peuterzwemmen

Start Baby- en Peuterzwemmen

Vanaf donderdag 20 augustus zijn de Baby- en Peuterlessen weer ‘normaal’ van start gegaan. We zijn blij iedereen in goede gezondheid te mogen verwelkomen!

Alle tegoeden die door de sluiting i.v.m. Covid-19 zijn blijven staan worden verrekend met de aanschaf van de nieuwe leskaart.

Op donderdag 10.50-11.20 uur en vrijdag 14.30-15.00 uur starten we met 2 nieuwe lesgroepen met kinderen die geboren zijn in 2020. Baby’s vanaf 12 weken kunnen al deelnemen aan de lessen.

Lees meer...

Start particuliere zwemlessen

Start particuliere zwemlessen

Vanaf maandag 17 augustus gaan de particuliere zwemlessen weer ‘normaal’ van start. We zijn blij iedereen in goede gezondheid te mogen verwelkomen!

De nieuwe leskaart kan voor een halve maand worden aangeschaft en is geldig t/m 31 augustus. Per 1 september 2020 verkopen we alleen nog maandkaarten.De groepen Speeltuin en Wit gaan zoals gebruikelijk weer 2 x per week zwemmen.

Lees meer...

Aquasporten weer van start

Aquasporten weer van start

Wij hebben goed nieuws voor u!

Vanaf maandag 17 augustus gaan onze aquasporten weer van start. We zijn blij iedereen weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen!

Iedere aquasporter wordt terug verwacht op zijn “oude plekje” tenzij de wens anders is, neem in dat geval contact op met de receptie van het zwembad.

Lees meer...

Heeft u een vraag en/of opmerking?
Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden.


Contact

Heerenduinweg 6
1971 JE IJmuiden
Noord-Holland

E: zwembad@velsen.nl
T: 0255-531888

VIva Zorggroep

Hellebrekers Technieken

Licentie Nationale Zwemdiploma’s

 

Keurmerk Veilig & Schoon