Nieuws

Zwemlessen weer van start

Geplaatst op 18 november 2020

Zwembad De Heerenduinen is blij dat we na 2 weken dicht te zijn geweest de deuren weer mogen openen.

Voor de veiligheid van onze bezoekers en het personeel hanteren we de richtlijnen volgens het ‘Protocol Verantwoord Zwemmen’ van het RIVM. Wij vragen u dringend deze goed te lezen en op te volgen.


Zwembad weer open

Geplaatst op 18 november 2020

Dinsdag 17 november hebben we het goede nieuws gekregen dat het zwembad vanaf 19 november weer open mag.

We gaan weer terug naar de programmering van 14 dagen geleden, waarbij de tot dat moment geldende coronamaatregelen (ingegaan op 14 oktober 2020) van kracht zijn.

 


Zwembad gesloten

Geplaatst op 4 november 2020

De rijksoverheid heeft dinsdag 3 november j.l. nieuwe maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Deze maatregelen treffen ook de bezoekers, vaste huurders en alle leden van de zwemverenigingen van zwembad De Heerenduinen.


Kinderen slagen voor het Zwem-ABC

Geplaatst op 3 november 2020

Zaterdag 31 oktober j.l. hebben 52 jongens/ meisjes afgezwommen voor hun Zwem-ABC. Helaas vanwege de Covid-19 maatregelen zonder ouders of opa's en oma's. Gelukkig maakte de komst van Kaatje Kabeljauw het afzwemmen toch nog tot een feestje.

Allemaal van harte gefeliciteerd met deze fantastische prestatie!


Mondkapjesplicht

Geplaatst op 13 oktober 2020

In het kader van de onlangs vastgestelde landelijke maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan stellen wij vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur het dragen van een mondkapje in de publieke ruimte van zwembad De Heerenduinen verplicht.