VZV en Gemeente Velsen realiseren nieuwe goals!

Sommige uitspraken verwoorden letterlijk en figuurlijk de doelen die sportverenigingen en gemeenten aan het begin van een nieuw seizoen met elkaar hebben afgesproken. Zo ook die tussen de Velser Zwemvereniging (VZV) en zwembad De Heerenduinen. Tijdens het jaarlijkse gebruikersoverleg en daarna ontstond er een plan waarbij het zwembad extra kon letten op zijn uitgaven en deze besparing terug kon laten komen in extra faciliteiten voor de verschillende gebruikers van het zwembad. 

Zo werd onder andere besproken dat ervaren en volledig Reddend Zwemmen gecertificeerde VZV'ers, in aansluiting op hun trainingsavond toezicht gaan houden bij het banenzwemmen en dat 4 nieuwe waterpologoals door de gemeente Velsen ter beschikking werden gesteld

Afgelopen maand werden de goals voor het eerst gebruikt tijdens de trainingen. VZV heeft een steeds groeiende jeugdafdeling waar kinderen met respect voor elkaar en voor hun trainers genieten van deze gave sport. Steeds meer leszwemmers blijven na het behalen van hun zwemdiploma bij VZV om de doorstap te maken naar het waterpolo. Er wordt begonnen met het spelenderwijs omgaan met de bal waarbij de nadruk ligt op plezier maken en teamspirit. Uiteindelijk hopen we dat daar nieuwe kanjers bijzitten die uiteindelijk in het eerste Heren of Dames spelen!

Heeft u een vraag en/of opmerking?
Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden.


Contact

Heerenduinweg 6
1971 JE IJmuiden
Noord-Holland

E: zwembad@velsen.nl
T: 0255-531888

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van Zwembad De Heerenduinen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

VIva Zorggroep

Hellebrekers Technieken

Licentie Nationale Zwemdiploma’s

 

Keurmerk Veilig & Schoon