Groots plezier met baby- en peuterzwemmen

Cindy, moeder van Féline: ‘ Ik was meteen verkocht. Wat is dat leuk dat babyzwemmen!’

Samen met je baby het water ontdekken en wat daarin allemaal mogelijk is…zó bijzonder!  Door een variatie aan makkelijke oefeningen, liedjes en bewegingen maakt je kindje kennis met het grote, maar aangename warme water.

 

Zingen, waterdruppels op het hoofdje, ontspannen drijven, trappelen met de voetjes, even onder water kijken, spelletjes etc.  Op speelse wijze leren kinderen de basistechniek van het zwemmen en leren ze zichzelf te redden in het water. Het is mooi om te zien hoe kleine baby’s al enthousiast reageren op water….dat is toch het leukste speelgoed dat er bestaat!

We zorgen dat de uitdagingen goed passen bij de leeftijd van de kinderen. In het zwembad zijn voldoende aankleedtafels, kussens en boxen aanwezig.

Starten met babyzwemmen

Het baby- en peuterzwemmen is voor kinderen vanaf 3 maanden. De groepen zijn ingedeeld per geboortejaar. Vanaf 1 september starten we op donderdag 15.15 uur en vrijdag 14.00 uur met twee nieuwe groepen met kinderen uit het geboortejaar 2019. De les duurt een half uur.

Er zijn diverse groepjes van verschillende geboortejaren waar nog plek is.Je mag altijd gezellig een proefles mee komen doen.

Kijk hier voor meer informatie of neem contact op met de receptie van het zwembad via 0255-531888/ zwembad@velsen.nl.

Heeft u een vraag en/of opmerking?
Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden.


Contact

Heerenduinweg 6
1971 JE IJmuiden
Noord-Holland

E: zwembad@velsen.nl
T: 0255-531888

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van Zwembad De Heerenduinen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

VIva Zorggroep

Hellebrekers Technieken

Licentie Nationale Zwemdiploma’s

 

Keurmerk Veilig & Schoon