Vakantiecursus B en C diploma

Vakantiecursus B en C diploma


Geplaatst op 19 juni 2024

Vakantiecursus B en C diploma

Is je kind in het bezit van een A en/of B zwemdiploma van het nationale Zwem-ABC, maar nog niet uitgezwommen? Voor deze enthousiaste kinderen bieden wij een speciale vakantiecursus tijdens de aankomende zomervakantie aan. In één week tijd veel leren en zwemmen met als doel het officiële B of C zwemdiploma.

 

Deze cursus wordt aangeboden in:

-        week 33 (13/8 t/m 17/8)

-        week 34 (20/8 t/m 24/8)

-        week 35 (27/8 t/m 31/8)

Deze cursus is ook toegankelijk voor kinderen die hun NRZ B of C diploma via een andere zwemschool behaald hebben.

Aan deze cursus zit geen diplomagarantie verbonden. Mocht het onverhoopt gebeuren dat je zoon/dochter nog niet klaar is om af te zwemmen na deze cursus, bieden wij wel de mogelijkheid om gelijk door te stromen in onze reguliere B of C groepen.

Van dinsdag t/m vrijdag volgen de kinderen zwemles tussen 09:00–11:00 uur. Op zaterdag is het (op dezelfde tijden) afzwemmen geblazen

De kosten voor deze cursus bedragen eenmalig € 170,00 welke, aan onze receptie, betaald dienen te worden voorafgaande aan de eerste zwemles.

Om deel te mogen nemen aan de cursus dient je kind in het bezit te zijn van de zwemdiploma’s A en/of B, uitgegeven door de NRZ  Wanneer dit niet het geval is, of je kind is in het bezit is van een zwemdiploma welke door een andere instantie dan de NRZ  is uitgegeven, is deze cursus helaas niet toegankelijk.

Wij doen ons uiterste best om iedereen zoveel mogelijk persoonlijk op de hoogte te stellen. Maar wij verzoeken u ook om regelmatig onze website www.zwembadvelsen.nl in de gaten te houden in verband met eventuele aanvullende wijzigingen.

Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben, dan staan onze receptionistes u graag te woord (tel. 0255-729333).