Zomer zwemlessen

Zomer zwemlessen


Geplaatst op 4 juli 2024

De vakantiecursus

In de zomervakantie hebben wij vakantiecursussen voor het B en C diploma. Een hele week veel zwemmen, oefenen en leren. We toetsen ook: voldoet je zoon of dochter aan het eind van de week aan alle diploma-eisen, dan mag hij of zij op zaterdag afzwemmen. Voor het B of C diploma van het nationale Zwem-ABC.

 

Wat gaan we doen

Leren zwemmen is vooral veel oefenen. Dat gaan we doen. Vier dagen heel veel oefenen, voor het volgende diploma. En als het lukt, gaan we op zaterdag ook afzwemmen. Mocht dit niet lukken dan stroomt je kind door naar onze reguliere B of C groepen. Deze starten weer vanaf 3 september.

Wanneer zijn de cursussen:

Week 33 : 13 t/m 17 augustus
Week 34 : 20 t/m 24 augustus
Week 35 : 27 t/m 31 augustus
 

Cursusdagen en tijden

De zwemlessen zijn van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 11.00 uur. Voor de kinderen die er na de cursusweek aan toe zijn, is op zaterdag van 9.00-10.00 uur het afzwemmoment.

 

Wie kan meedoen?

Als je bij SRO op zwemles zit en een A of B diploma van het Zwem-ABC hebt, uitgegeven door de NRZ . Ook kinderen die niet bij SRO het A of B diploma van het Zwem-ABC hebben gehaald, mogen inschrijven. We vragen dan wel om het eerder behaalde diploma bij inschrijving mee te nemen.

 

Heb je een zwemdiploma dat niet door de NRZ is uitgegeven, dan kun je helaas niet aan onze vakantiecursus meedoen.

Kosten & (online) inschrijven

De kosten voor een weekcursus B of C zijn € 170,00 per persoon. Deze kosten dienen voorafgaand aan de eerste zwemles bij de receptie betaald te worden. De cursus gaat door als we minimaal 8 inschrijvingen hebben.

 

Inschrijven kan bij de receptie van het tot en met 21 juli. Of online via deze LINK op de website van SRO, gewoon vanuit huis en op het moment dat het jou uitkomt.